På jagt efter et event bureau

Jeg har gennem en rum periode, ledt efter et event bureau. Vi har tidligere anvendt et da vi havde kreativ teambuilding på jobbet.

Fra det øjeblik at min kæreste gennem de sidste mange år friede til mig i sidste måned, har vi haft travlt med at planlægge rammerne om den store dag nu til august. Pt. valgte vi at satse på et telt til at danne ramme om receptionen og den efterfølgende fest. Incitamenterne for at fejre brylluppet i sådan et partytelt viste sig rent ud sagt at være for tillokkende. Dertil deltog min kommende mand og jeg forrige sommer i hans lillebrors bryllup, som fandt sted i et flot partytelt ved hans forældres villa. Dengang dannede det lejede partytelt en unik ramme for deres bryllup. Den afgørende grund til at afholde bryllup i et telt i vores baghave var prisen. Såfremt man for alvor ser på receptionslokalerne her i hovedstadsområdet, er valgmulighederne forholdsvist beskedne. Til trods for at der ved første øjekast er utallige muligheder, er det nemlig praktisk talt umuligt at finde et lokale, som tilfredsstiller mig og min forlovedes behov og tillige er til at betale for almindelige mennesker som os. Vælger mig og min kæreste et elegant partytelt får vi imidlertid en chance for at sikre os nogle uhøjtidelige omgivelser for vores bryllup, som vi i realiteten ville kunne oppynte ud fra vores ønsker. Ydermere har vi en enestående mulighed for at åbne ud til den store have med et telt. Alle de fordele får vi til en konkurrencedygtig pris. I denne fase af planlægningsprocessen er vi kommet i tvivl om, hvorledes vi vælger det bedste telt til vores store dag. Derfor vil jeg gerne høre, hvorvidt der måske er en af jer, der har lyst til at berette om deres erfaring med at arrangere deres eget bryllup i et telt. Blandt andet kunne vi godt tænke os at få et indblik i, hvorvidt der er gode partytelte, som der prismæssigt kan betale sig at investere i at købe i forhold til at leje. Ydermere mangler vi gode råd om valg af service og interiør foruden en dygtig caterer, der ville kunne producere maden og ikke mindst kagen til vores kommende bryllup på trods af, at festen bliver holdt i et telt. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Minimer jeres bryllupsbudget med et telt Sidste år var min kæreste og jeg gæster ved hans søsters bryllup, der foregik i et flot telt ved deres parcelhus. Ved den lejlighed var teltet en fantastisk ramme for festen. Lige siden har mig og Søren været fuldt beskæftiget med at lægge planer for vores bryllup til juni. Pt. besluttede vi at benytte et telt som ramme for bryllupsfesten. Der er nemlig ingen tvivl om, at argumenterne for at holde receptionen og bryllupsfesten i et af de der store festtelte reelt var meget besnærende. Ser man nærmere på udlejningslokalerne her i København, er udvalget forholdsvist lille. Selvom der er et væld af alternativer, er det praktisk talt umuligt at opspore et lokale, som opfylder mig og min forlovedes forestillinger og tillige er til at betale. Vælger vi et festtelt får mig og min kæreste dog chancen for at få et hyggeligt lokale, som vi reelt kan oppynte ud fra vores ønsker. Dertil har vi en unik mulighed for at åbne op ud til haven med et telt. Alle fordelene får min forlovede og jeg til en særdeles konkurrencedygtig pris ift., hvis min kæreste og jeg investerer i at leje et festlokale. Den konkurrencedygtige pris var af den grund det bærende incitament for at holde vores reception og bryllupsfest i et telt i haven. Det store spørgsmål er nu, hvordan vi køber eller lejer det bedst mulige telt til vores bryllupsfest. Af den grund vil jeg gerne høre, om der måske er nogen her på bloggen, som der har prøvet at holde bryllupsfesten i et festtelt. F.eks. søger vi dine gode råd eller anbefalinger om valg af service, borde og stole samt et gourmet cateringfirma, som der ville kunne lave hele menuen til brylluppet på trods af, at receptionen og festen fejres i et telt i haven. Ydermere kan vi godt tænke os at få et indtryk af, hvorvidt der måske er gode partyfesttelte, som der er oplagte at investere i i forhold til at leje et af disse festtelte. Har I, eller har du kendskab til nogen, der har været ansvarlig for at holde et havebryllup eller en anden begivenhed i et festtelt? Så bidrag til at garantere os et perfekt bryllup ved at komme med dine erfaringer.
Få en økonomisk og hyggelig rumløsning med et partytelt til jeres drømmebryllup I november sidste år skete det endelig. Anders og jeg forlovede os, og siden da har vi været i gang med at arrangere brylluppet til næste september. Nu valgte vi at bruge et stort telt som ramme for festen. Argumenterne for at fejre brylluppet i et af de der store partytelte var simpelthen for tiltrækkende. Ydermere deltog vi sidste år i min brors reception og bryllupsfest, der blev holdt i et kæmpe partytelt i haven ved deres villa. I den forbindelse dannede partyteltet en indbydende ramme for festen. Den afgørende grund til at holde bryllupsfesten i et partytelt var prisen. Såfremt man for alvor ser på festlokalerne her i København samt Nordsjælland, er udvalget forholdsvist beskedent. På trods af at der kan siges at være mange mulige udlejningslokaler, er det praktisk talt umuligt at lokalisere et receptionslokale, der kan honorere vores forestillinger og tillige er til at betale for almindelige folk. Køber eller lejer mig og min forlovede et elegant partytelt til brylluppet, får mig og min tilkommende dog chancen for at sikre os nogle uhøjtidelige omgivelser for brylluppet, som vi vil kunne indrette og oppynte efter vores ønsker. Ydermere har vi en enestående mulighed for at åbne ud mod haven med et partytelt. Det hele til en yderst attraktiv pris i forhold til, hvis vi investerer i et receptionslokale. På nuværende tidspunkt i planlægningen er det store spørgsmål, hvordan vi sikrer os, at vi erhverver de ideelle telte eller partytelte til den store bryllupsfest. Således vil jeg gerne høre, om der er en af jer, som har erfaringer med at afholde et bryllup i et partytelt. For eksempel kunne vi godt tænke os at høre, hvorvidt der måske er telte, der kan betale sig at købe i forhold til at leje et af denne slags telte. Mig og min kæreste kunne tillige godt bruge nogle gode råd eller anbefalinger i forhold til valget af service, borde og stole foruden dygtige cateringfirmaer, der kan producere hele menuen til vores drømmebryllup selvom, at festen er i nogle partytelte.