Min bror har igen haft tyveri så nu skaffer vi et alarm system

I sidste uge da mig og min familie kom glade hjem fra et par dage i konoli havde der været bræk i vores rækkehus. Ransmændene havde gennemsøgt alle vores ting og taget vores kontanter, TV og computere. Det er ikke første gang at det har fundet sted men hver enkelt gang er det uhyggeligt. Forrige gang det forekom havde de ikke rodet i huset men blot rapset vores lamper og vor ene kogle i stuen. Men dette røveri fremstod langt mindre forudbestilt og det tog os tre dage at få opgjort hvad der var blevet fjernet. Tyveknægtene havde ganske enkelt tømt alle reoler ud på parketgulvene, ja endda kontoret havde tyveknægtene gennemrodet.

Den gang da vi investerede i vores rækkehus for et år siden var der nemlig allerede indplaceret Simkort alarm hvilket vores håndværkere naturligvis lod være. Men det lader ikke til at det reagerer super godt længere. Derfor har vi bestemt os for at investere et par bedre tyverialarm. Min ven har rekommanderet en variant men jeg påtænker nu alligevel at høre vor naboer hvilken slags alarmsystemer de bruger. Vor ene nabo har foreslået at vi laver låse på alle vores døre og vinduer så det bliver mere udfordrende for tyveknægtene at sikre sig en flugtvej. Min kone er ej glad for forestillingen om at børnene og os i princippet skal være låst inde sammen med indbrudstyvene hvis de laver tyveri mens familien sover.

Vi har behov for en alarm som er tilknyttet vor Iphones. Således kan vi unden problemer at se om vi har selvbudne besøgende mens vi er på ferie eller i koloni. Det er ligeledes praktisk at man kan få at se om alarmen er gået således at man kan ringe til naboerne, så de kan få fat på politiet. Det er også utrolig vigtigt at vi erhverver en tyverialarm som vores to børn uden nogen som helst problemer kan bruge. De kommer jo hjem fra SFO før end vi kommer hjem fra kontoret. Alarmen skal derfor være nem at bruge men dertil skal alarmen også være langt bedre end vor forgående. Det vigtigste er at min kone og jeg så hurtig så muligt finder en holdbar løsningsmodel således at vi slipper for den væmmelige følelse når vi vender hjem til et smadret vindue og et rodet parcelhus.