Kigget efter et eventbureau

Vi har over en periode, været på udkig efter et eventbureau. Jeg har før brugt et da vi havde kreativ teambuilding på jobbet.

Lige siden min kæreste friede til mig Sidste måned, har vi været fuldt beskæftiget med at planlægge rammerne for den store dag nu til september. Nu traf vi en beslutning om at anvende sådan et partytelt til at danne ramme om bryllupsfesten. Grundene til at afholde vores bryllupsfest i sådan et partytelt var reelt for tiltrækkende. Desuden var min kommende mand og jeg for to år siden gæster ved hans brors stort anlagte bryllup, der fandt sted i et smukt partytelt i haven ved deres nyindkøbte gård. På dagen var teltet en helt særlig baggrund for deres bryllup. Det primære argument for at holde receptionen og bryllupsfesten i et telt er det konkurrencedygtige omkostningsniveau. Hvis man ser på festlokalerne her i Nordsjælland samt hovedstaden, er udvalget faktisk ret begrænset. På trods af at der kan siges at være et væld af valgmuligheder, er det praktisk talt umuligt at finde frem til et lokale til brylluppet, som der imødekommer vores begges forestillinger og samtidig kan benyttes til anstændige priser. Køber min forlovede og jeg et telt i høj kvalitet får min forlovede og jeg imidlertid en chance for at sikre os et personligt lokale til brylluppet, som vi i realiteten kan møblere efter vores ønsker. Dertil har vi mulighed for at åbne ud til den smukke have med et telt. Det hele til en favorabel pris. I denne fase af planlægningsprocessen er det store spørgsmål, hvordan min kæreste og jeg erhverver det bedst mulige telt til vores bryllup. Derfor vil jeg gerne høre, hvorvidt der er en af jer, som har prøvet at afholde en bryllupsfest eller lignende i et telt. Først og fremmest kunne vi tænke os at få et indblik i, om der er gode partytelte, som der er oplagte at investere i ift. at leje et telt. Dertil har vi brug for nogle gode råd om valget af interiør såvel som et professionelt cateringfirma, som der kan levere en lækker menu til vores kommende bryllup til trods for, at bryllupsfesten bliver holdt i et partytelt. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Gode råd om at holde sin store dag i festtelte i baghaven efterlyses Min forlovede og jeg deltog forrige sommer i min storebrors bryllupsfest, der fandt sted i et imponerende festtelt i haven ved deres murermestervilla. På dagen var det store telt en rustik baggrund for deres bryllup. Siden den dag har Anders og jeg været optaget af at planlægge vores drømmebryllup nu til maj. På stående fod valgte vi at arbejde videre med idéen om at have et telt som kulisse for bryllupsfesten. Det viste sig nemlig, at rationalet for at holde vores bryllupsfest i et af de der store festtelte faktisk er for tillokkende. Tager man et kig på receptionslokalerne her i hovedstaden, er valgmulighederne ret få. På trods af at der kan siges at være et væld af alternativer, er det nemlig praktisk talt umuligt at lokalisere et lokale, som der tilfredsstiller vores ønsker og desuden kan lejes til en anstændig pris. Køber min forlovede og jeg et elegant festtelt får mig og min kæreste dog en chance for at skaffe et personligt lokale til brylluppet, som vi reelt kan indrette nøjagtigt som vi begge drømmer om. Dertil giver den slags festtelte os en mulighed for for at åbne ud mod den smukke have. Alle fordelene kan min forlovede og jeg få til en favorabel pris. Den mest tungtvejende grund til at fejre bryllup i et telt i mine svigerforældres have er og bliver af den årsag prisen. På nuværende tidspunkt i planlægningsprocessen er det store spørgsmål, på hvilken måde vi får fat i det bedste telt til vores drømmebryllup til maj. Derfor vil jeg gerne høre, om der måske er nogen, der har lyst til at fortælle om deres erfaring med at afholde et bryllup i et af denne slags festtelte. Eksempelvis søger vi jeres gode råd om valget af service, borde og stole samt en god caterer, der kan producere al maden til vores drømmebryllup desuagtet, at bryllupsfesten finder sted i et telt. Ydermere kan vi godt tænke os at finde ud af, hvorvidt der måske er gode festtelte, som der prismæssigt kan måle sig med at leje. Har du selv, eller eller nogen i din familie afholdt en bryllupsreception i haven eller en anden festlig begivenhed i et et eller flere festtelte? Så kom frisk med dine erfaringer og hjælp os med at få det bryllup, som vi har drømt om.
Skab en unik ramme med telte til jeres drømmebryllup I september sidste år blev mit største ønske opfyldt. Peter forærede mig en fantastisk forlovelsesring, og nu er vi ved at arrangere brylluppet nu til juni. På stående fod valgte vi at anvende et kæmpe partytelt til at danne ramme om festen. Incitamenterne for at afholde vores bryllupsfest i et af de der store telte viste sig at være for tillokkende. Desuden deltog min kæreste og jeg for to år siden i hans brors bryllup, der blev afholdt i et enormt partytelt i haven ved hans forældres hus. Her skabte det lejede telt en unik kulisse for festen. Det konkurrencedygtige omkostningsniveau er og bliver det afgørende argument for at afholde bryllupsfesten i nogle telte. Hvis man ser nærmere på festlokalerne her i hovedstadsområdet, er udvalget forholdsvist begrænset. Selvom der ved første øjekast er massevis af tilgængelige receptionslokaler, er det praktisk talt umuligt at opsnuse et udlejningslokale, som der lever op til vores begges ønsker og oven i købet er til at betale for almindelige folk som os. Lejer min forlovede og jeg et elegant partytelt til bryllupsfesten, får min kommende mand og jeg dog en chance for at få et uhøjtideligt lokale til brylluppet, som vi vil kunne møblere præcist som min kæreste og jeg ønsker. Samtidig har vi en unik mulighed for at åbne op ud mod den smukke have med denne slags telte. Hele herligheden til en yderst attraktiv pris. På nuværende tidspunkt er vores store spørgsmål, hvordan min forlovede og jeg får de ideelle partytelte til bryllupsfesten såvel som receptionen. Således vil jeg gerne høre, om der måske er en af jer, som der ønsker at berette om deres oplevelse af at holde bryllupsfesten i et af denne slags partytelte. Eksempelvis har vi brug for at få et indblik i, hvorvidt der kunne tænkes at være telte, der ud fra prisen kan betale sig at investere i at købe i forhold til at leje et af denne slags partytelte. Samtidig kunne vi godt bruge nogle gode råd eller anbefalinger om valget af service, borde og stole foruden dygtige cateringfirmaer, der er i stand til at producere hele menuen til vores bryllup selvom, at receptionen og festen er i nogle telte.