Indbrud i hjemmet – nu er det tid til en alarm

Sidste søndag da mig og min familie vendte hjem fra en weekend i vores kolonihavehus havde vi desværre haft indbrud i vores residens. Tyveknægtene havde indvendt alle vore ting og fjernet vor kunstværker, TV og Ipads og tre Mac computere. Det er langt fra første gang at det er hændt men hver eneste gang er det uhyggeligt. Forrige gang det skete havde de ikke indvendt huset men blot snuppet vores PH lamper og vor ene Bestlite lampe i kontoret. Men dette tyveri var en del mindre forudbestilt og det tog flere dage at få opgjort hvad der var blevet taget. Tyvene havde simpelthen tømt samtlige skabe ud på parketgulvet, ja endda entreen havde tyvene indvendt.

Den gang vi investerede i vores ejendom for fire år siden var der allerede i forvejen indsat alarmer plus gsm alarm hvilket vi selvfølgelig lod tilbage. Dog lader det ikke til at det fungerer særlig godt længere. Derfor har vi bestemt os for at erhverve et par spritnye gsm alarm. Min ven har anbefalet en anden men min kone og jeg tænker nu alligevel at spørge vor naboer hvilken slags alarmsystemer de anvender. Vores forsikring har foreslået at vi laver lukketøj på alle døre og vinduer således at det fremkommer mere udfordrende for røverne at finde en udgang. Min hustru og jeg er overhovedet ikke glad for forestillingen om at familien faktisk skal være låst inde i selskab med indbrudstyvene i tilfældet af de foretager røveri når vi snorksover.

Familien har behov for en alarm der er koblet til vor telefoner. Derved er vi i stand til at unden problemer at se om der er ubudne fremmede når familien er på ferie eller i sommerhus. Det er også praktisk at man kan få at se om alarmen er startet sådanne at man kan ringe til naboerne, således de kan få kontakt til politiet. Det er ligeledes vigtigt at det er en tyverialarm som vor to børn uden nogen som helst problemer kan bruge. Børnene kommer jo hjem fra skole og fritidsordning en halv time inden vi kommer hjem fra kontoret. Alarmen skal være nem at slå fra og til men samtidig skal alarmen også være bedre end vores tidligere. Det der er vigtigst er at vi hurtigst muligt laver en holdbar løsningsmodel sådanne at vi slipper for den ubehagelige følelse når vi kommer hjem til en smadret dør og et røvet hus.