Her kan du ansøge om at låne penge

Ansøg om at låne penge og opfyld dine ønsker her og nu. Sammenlign lån og vælg de bedste muligheder for at låne penge hurtigt og nemt.

På nettet kan du opsøge om at låne penge og opfyld dine ønsker straks. Du kan modtage lånebeløbet samme dag, som du ansøger, og du skal ikke give forklaringer om, hvad du skal bruge pengene til. Men vær omhyggelig med at sammenligne flere låneudbydere, så du får det bedst mulige lån her, til netop dig og din situation.

Gratis quicklån findes

Er det overhovedet muligt at låne penge gratis?Ja, for så vidt er der en del muligheder for at optage lån, uden det behøver koste dig noget, bortset selvfølgelig fra, at lånet skal betale tilbage. Men vær forsigtig og tænk dig godt om, inden du underskriver en låneaftale. Quicklån er en tiltalende mulighed, når du vil have et ønske opfyldt, men du skal først og fremmest være helt sikker på, at du kan betale lånet tilbage.

Renter og gebyrer

Faktisk tilbydes en del lån ‘gratis’, for eksempel både kviklån og lidt større forbrugslån. En af måderne, disse lån tilbydes på, er ved, at de er rentefri. Du skal altså ikke betale renter i lånets løbetid. Men en del udbydere af rentefri lån tager i stedet ret høje gebyrer, blandt andet i stiftelsesomkostninger, altså for at oprette lånet. På den måde kompenserer udbyderen for de manglende renter. Og du vinder ikke noget.

Sammenlign udbydere

Find gratis kviklån betyder derfor, at du skal holde øje med alle omkostninger ved at optage lånet, altså både renterne i løbetiden, stiftelsesomkostninger og eventuelle andre gebyrer. Et gratis lån bør betyde, at du intet skal betale udover selve lånebeløbet. Sammenlign adskillige udbydere for at udvælge de rigtige.

Find gratis kviklån, men kun én gang hos samme udbyder

En anden ting er, at udbyderne af gratis lån kun giver denne mulighed første gang, du ansøger om et lån hos netop denne udbyder. Hvis du får brug for igen at låne penge, og du henvender dig til samme låneudbyder som sidste gang, vil du få at vide, at det denne gang ikke længere er gratis. Og klart nok.

Gratis lån er et slagtilbud

Låneudbydere skal jo tjene penge, og de låner ikke penge ud gratis, uden at have en god grund. Meningen er selvfølgelig at tiltrække kunder, ligesom supermarkederne gør med deres slagtilbud. Hvilket sådan set er fair nok, fordi vi jo taler om et firma og ikke om en god ven. Men vær derfor opmærksom på, at du ikke kan vende tilbage til samme udbyder en anden gang og forvente, det igen skal være gratis at låne penge.

Kort løbetid

Måske vigtigst af alt er det, at de mindre kviklån som regel har en meget kort løbetid. Det er normale er en løbetid fra 14 og op til maksimalt 60 dage. Når du finder et gratis kviklån, og du har sikret dig, at der virkelig ikke er hverken renter eller gebyrer i forbindelse med lånet, så skal du være helt sikker på, at du kan betale lånet tilbage inden for den aftalte tid. Ellers kommer det nemlig til at koste dig rigtig meget.

Overskrides løbetiden bliver det dyrt

Sagen er, at låneudbyderne godt ved, at ikke alle kunder betaler lånene tilbage inden for løbetiden. Dette kalkulerer udbyderne med, så de lægger høje renter og måske endda gebyrer på lånet, så snart løbetiden overskrides. De kunder, der ikke betaler til tiden, betaler derfor for de kunder, der godt kan finde ud af at overholde aftalen. Den sidstnævnte gruppe får lånet gratis, fordi udbyderen tjener på de første.

Tjek dit budget

Vær derfor sikker på, at du tilhører den gruppe, der overholder tidsfristen i låneaftalen. Find gratis kviklån, men være først sikker på, at lånet virkelig er gratis. Dernæst tjekker du nøje dit budget i forhold til lånebeløb og lånets løbetid, så du er helt sikker på, at du kan opfylde betingelserne. Kun på den måde får du reelt et gratis kviklån.