At leve og føre et sundt liv medfører virkelig en frisk børnefamilie

Jeg og min Familie har bestemt at vi at vi skal begynde at leve sundere og tænke på hvad vi spiser. Det drejer sig ikke kun om økoligisk mad – ligeså om at bevæge sig minimum en halv time hver dag. Undertegnede har investeret i en publikation om helse og grunde til stress og undertegnede er helt sikker på at alle i husstanden, store som små, vil tilegne sig langt meget velvære hvis vi forandrer vor liv.

Småfolkene i familien har fået mulighed for at vælge en sportslig hobby, som de kan starte til i næste uge og min kæreste og jeg er så små begyndt på at træne fire gange om ugen. Jeg og min mand har observeret en betragelig differens trods det faktum at vi ikkun har dyrket motion i i lidt over fjorten dage. Jeg og min mand er ikke længere søvnige når børnene er blevet lagt i seng og vi har som par langt mere energi og overskud.

Hvis vi kigger på fødevarer har min mand og jeg også ændret alt fuldstændig. Min familie og jeg har udelukket alt kulhydrat fra vor kostvaner og købt en spritny Spirali der i skrivende stund er gået hen og faktisk blevet et fuldstændig fast inventar i vores køkken. Køkkeninstrumentet kan klargøre grønt og kål, og på denne måde kan min fyr og jeg nu udskifte ting som ris og pasta med skønne salater i tynde skiver. Desforuden er min familie og jeg begyndt at indtage tilskud til kosten hver dag, især Omnimin er faktisk rigtig godt. Undertegnede spiser også et par Mega B Stress, så jeg hver dag er fyldt med ting der gavner kroppen. Min mand overvejer ligeledes at begynde at spise Epa-gla Fiskeolie da det er virkelig godt for kredsløbet og desuden er det gigtforbyggende. Som alle andre mandlige væsner er min bedre halvdel ikke den bedste til at spise dyr fra det store hav, så derfor tror jeg at det er en super fornuftig ide at få lidt ekstra fiskeolie i tabletform.

Vores baby kan naturligvis ikke være med på vores anderledes mad indtil videre. Undertegnede laver næsten alt babymos selv, men en sjælden gang er det godt at have lidt færdigfabrikeret specielt når det skal gå lidt hurtigt eller i tlifældet af at vi er er i sommerhus. Undertegnede har ind til videre investerert i Holle Børnemad men min kollega har foreslået at jeg derudover prøver med Ellas Kitchen for at prøve noget andet. Hendes søn er fuldstændig begejstret for det, så jeg agter at erhverve nogle prøver på internettet. Min mand og jeg kan kun tilråde alle familier at changere deres liv. En sådan ændring skaber helt uden tvivl en friskere husstand.